Ambtenaren, college- en raadsleden klussen mee met Nldoet

Ook dit jaar gaan diverse Halderbergse ambtenaren, college- en raadsleden op vrijdag 20 maart aan het werk voor NLdoet. Net als vorig jaar wordt op zeven locaties in de gemeente flink geklust. De Halderbergse ambtenaren willen door mee te doen aan deze actie graag laten zien dat vrijwilligers het kloppend hart van vele sociale initiatieven zijn en hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn.

Uit te voeren klussen
Net als vorig jaar worden er diverse schoonmaak, opruim- en verfklussen aangepakt bij het Arboretum en Woonzorgcomplex De Kroonestede in Oudenbosch. Hiernaast klussen de ambtenaren, college- en raadsleden dit jaar bij diverse basisscholen: De Klinkert in Oudenbosch, De Steiger in Stampersgat en De Lindenlommer in Hoeven. Bij Woonzorgcomplex De Zellebergen wordt gewandeld met de ouderen en worden spelletjes gedaan. Bij Stichting Kinderopvang Oudenbosch worden vooral creatieve activiteiten opgepakt.

Actie NLdoet
Het Oranje Fonds organiseert op 20 en 21 maart 2015, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Vanwege de deelname aan NLdoet is het gemeentehuis vrijdag 20 maart de gehele dag gesloten.