Baby ernstig gewond bij aanrijding Oudenbosch

Bij een frontale aanrijding tussen twee auto’s ter hoogte van de kruising van de Bornhemweg en de Oudlandsedijk in Oudenbosch is zondagmiddag een baby ernstig gewond geraakt.

Vanmiddag is een jongetje van 2½ maand uit Oosterhout ernstig gewond geraakt tijdens een frontale aanrijding ter hoogte van de kruising Oudelandsedijk-Bornhemweg.

Het ongeval gebeurde rond 15.45 uur. Het slachtoffertje werd door de aanrijding door de auto van zijn ouders geslingerd met ernstige verwondingen tot gevolg. Nadat hij door ambulancepersoneel was gestabiliseerd werd hij met spoed overgebracht naar het kinderziekenhuis in Rotterdam. Zijn ouders raakten licht gewond.

Onder invloed

De bestuurder van het andere voertuig bleek onder invloed van alcohol te zijn. Uit een ademanalyse kwam naar voren dat hij bijna 4,8 maal (= 1035 ug/l) de toegestane limiet had overschreden. De verdachte, een 37-jarige man uit Sliven in Bulgarije, is voor verhoor en nader onderzoek aangehouden en zit nog vast. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Ook hij raakte door de aanrijding slechts licht gewond.

DSC_5363 DSC_5367 DSC_5369 DSC_5381