Brabant Water waterleidingen reiniging Oudenbosch

In de periode van 12 november 2015 tot 1 januari 2016 spoelt Brabant Water de drinkwaterleidingen in Oudenbosch straat voor straat schoon. Dit doen zij tussen 08.00 en 17.00 uur.

Waarom is schoonspoelen nodig?
Brabant Water maakt vers drinkwater van heel goede kwaliteit. Een schoonleidingnet draagt bij aan het vers houden van het water. Doordat zij het leidingnet regelmatig schoonmaken, kan het water altijd vers bij u uit de kraan komen.
Wat merkt u ervan?
In de meeste gevallen merkt u weinig tot niets van de werkzaamheden. Als Brabant Water bij u in de buurt bezig is, kan de waterdruk een korte tijd variëren en is er een kleine kans op bruingekleurd water. Dit ziet er minder fris uit, maar is van goede kwaliteit en niet schadelijk voor de gezondheid.
Wilt u meer informatie?
Kijk dan op de website van Brabant Water www.brabantwater.nl bij veel gestelde vragen onder het kopje ‘Schoonspoelen van de leidingen’. U kunt ook contact opnemen met het regiokantoor West, telefoonnummer 073 683 87 00.​​

* Bij vorst worden geen leidingen schoon gespoeld. Daarom kan het in de winterperiode voorkomen dat de werkzaamheden uitgesteld moeten worden.