Delegatie ambtenaren, college- en raadsleden klust mee met Nldoet

Ook dit jaar gaat een delegatie van Halderbergse ambtenaren, college- en raadsleden aan het werk voor NLdoet en wel op vrijdag 11 maart. Dit jaar wordt op zes locaties in de gemeente flink geklust. Door aan de actie mee te doen, willen de ongeveer 40 Halderbergse ambtenaren, college- en raadsleden graag laten zien dat vrijwilligers het kloppend hart van vele sociale initiatieven zijn en ontzettend belangrijk voor de samenleving zijn.

Uit te voeren klussen
Net als vorig jaar worden er diverse schoonmaak, opruim- en verfklussen aangepakt bij het Arboretum in Oudenbosch en Woonzorgcomplex De Kroonestede in Hoeven. Bij Woonzorgcomplex De Zellebergen in Oudenbosch wordt weer gewandeld met de ouderen en worden spelletjes gedaan. Bij Stichting Kinderopvang Oudenbosch wordt dit keer de buitenruimte van Kindcentrum Minoes opgeknapt. Hiernaast zijn de ambtenaren, college- en raadsleden dit jaar te gast bij Stichting De Oude Apotheek in Hoeven en het Pluspunt voor Ouderen in Oud Gastel om verschillende klussen uit te voeren.

Actie NLdoet
Het Oranje Fonds organiseert op 11 en 12 maart 2016, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Gemeentehuis geopend
Op vrijdag 11 maart is het gemeentehuis (inclusief gemeentelijke loketten) tijdens de reguliere openingstijden gewoon geopend.