Halderberge en Rucphen presenteren zich gezamenlijk op Breda Airshow 2015

Zaterdag 29 augustus 2015 presenteren de gemeenten Halderberge en Rucphen zich gezamenlijk op de Breda Airshow 2015. Bezoekers aan de Airshow kunnen te midden van de demonstraties ontdekken wat de gemeenten hen te bieden hebben.

Voor inwoners en vakantiegangers is er informatie over wandel- en fietsroutes, lokale bezienswaar-digheden, activiteiten en evenementen. Tijdens de show vertellen de gemeenten bezoekers over de mogelijkheden voor avonturiers, sporters en recreanten. Ondernemers die de show bezoeken, vinden er ook informatie over vestigingsmogelijkheden in de Binnentuin in Rucphen, de omleiding

Rucphen-Sprundel-St. Willebrord en vestiging op Borchwerf 2 in Oud Gastel.

Eigen bedrijfspand vlak bij Breda Airport

Rucphen’s bedrijventerrein De Nijverhei ligt net als Breda Airport vlak langs de A58. Ondernemers zijn hierdoor goed bereikbaar voor klanten en leveranciers. Die bereikbaarheid wordt versterkt door de aanleg van de Omleiding Rucphen-Sprundel-St. Willebrord. Zowel op het bedrijventerrein en in de kantorenzone zijn nog kavels te koop.

Steeds meer te beleven

Buurgemeente Rucphen is trots op de organisatoren van Breda Airshow, die van dit unieke evenement sinds 2010 een succes weten te maken. De Airshow is daarmee een mooie aanvulling op de evenementen en activiteiten die in de gemeente te beleven zijn.