Halderbergse Cultuurmaand 2016: brochure en stemmen op genomineerden

Vanaf vandaag is een kleurrijke brochure beschikbaar met daarin een overzicht van alle activiteiten die de Halderbergse Open Monumentendag en Cultuurmaand 2016 te bieden hebben. Deze brochure is te downloaden via www.halderberge.nl of af te halen op het gemeentehuis en bij diverse Halderbergse toeristische- en medische locaties. Vanaf 1 september is het daarnaast mogelijk om te stemmen op één van de genomineerden voor de Cultuurprijs Halderberge 2016.

Brochure
Net als voorgaande jaren heeft de gemeente Halderberge ook dit jaar gezorgd voor een kleurrijke brochure waarin te lezen is wat er allemaal tijdens de Halderbergse cultuurmaand te doen is. Dit jaar hebben de Cultuurmaand en de Open Monumentendag het thema “Iconen en symbolen” meegekregen. Talloze organisaties hebben zich door dit thema laten inspireren. De brochure staat dan ook bol van de activiteiten voor jong en oud.

Stemmen
Naast de jury kunnen ook inwoners van Halderberge bepalen wie de Halderbergse Cultuurprijs wint. Van 1 september tot 1 oktober 2016 kan via www.halderberge.nl gestemd worden op één van de genomineerden: Mimi en Peter van Waterschoot van der Gracht, auteurs en regisseurs, Gemengde zangvereniging Vox Populi en Toneelvereniging ‘t Gordijntje.  Per IP-adres mogen mensen één keer stemmen.