Hans Govers wint 3e editie fotowedstrijd ‘Breng Halderberge in beeld’

De winnaar van de fotowedstrijd ‘Breng Halderberge in beeld’ voor het jaar 2014/2015 is Hans Govers uit Oudenbosch geworden. Door bezoekers van de Open Dag van de gemeente op 18 april jl. is de foto van Hans Govers met de meeste stemmen tot winnaar uitgeroepen. Hans Govers ontvangt hiermee uit handen van wethouder Frits Harteveld en Peter van Ostaden. parkmanager van Molecaten Park Bosbad Hoeven, de jaarprijs: een weekend of midweek met maximaal zes personen in een bungalow, chalet of huurcaravan op een Molecaten park in Nederland naar keuze. Dit jaar is er ook een tweede prijs, namelijk een abonnement van waterspeelpark Splesj in Hoeven voor 2015 voor twee personen. Deze prijs is gewonnen door Marcel Sonnemans uit Oudenbosch. Beide prijzen zijn mogelijk gemaakt door Molecaten Park Bosbad Hoeven.

 

Juryrapport 1e prijs

Het juryrapport van de winnende foto van de heer Hans Govers luidde als volgt: ”Deze foto is gekozen door de opvallende kleuren en de bijzondere invalshoek. Daarnaast geeft de foto een mooi beeld van het cultureel erfgoed waar we in de gemeente Halderberge erg fier op zijn!”

 

Expositie maandwinnaars

Alle maandwinnaars van editie 2014-2015 van de fotowedstrijd ‘Breng Halderberge in beeld’ hangen van 1 juni tot en met 26 juni in een expositie in de raadzaal van het gemeentehuis in Oudenbosch. Deze expositie is tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bekijken.

 

Editie 2015-2016

De nieuwe editie is op 1 mei 2015 van start gegaan. Iedereen kan meedoen, ook als deelnemers niet in de gemeente Halderberge wonen. De wedstrijd loopt tot en met 30 april 2015. De maandwinnaars worden beloond met een waardebon ter waarde van € 25. Alle maandwinnaars dingen automatisch mee naar de jaarprijs: een overnachting met ontbijt in Bed & Breakfast De Luijenbergh, aan de Langenbergsestraat in Oud Gastel.

 

Deze editie is iets anders dan voorgaande jaren. Deelnemers kunnen nog steeds laten zien wat ze mooi vinden aan de gemeente Halderberge. We vragen de deelnemers nu alleen om per maand binnen een bepaald thema foto’s in te sturen. Voor de maand mei vragen we om foto’s in te sturen rondom het thema ‘genieten in Halderberge’. Ook aan de volgende maanden hebben we een thema verbonden:

 • Juni: evenementen in Halderberge
 • Juli: Halderberge in beweging
 • Augustus: recreëren in Halderbergse natuur
 • September: culinair Halderberge
 • Oktober: mensen en cultuur in Halderberge
 • November: onverwacht Halderberge
 • December: jong en oud in Halderberge
 • Januari: feestdagen in Halderberge
 • Februari: alledag in uw wijk/kern
 • Maart: multicultureel Halderberge
 • April: sport en spel in Halderberge

 

Hoe meedoen?

Digitale foto’s kunnen ingestuurd worden via www.halderberge.nl/fotowedstrijd of gemaild worden naar fotowedstrijd@halderberge.nl. De sluitingstermijn voor de maandfoto is de laatste dinsdag van de maand. Foto’s die de gemeente later ontvangt, gaan automatisch mee naar de volgende maand. Op de website is het deelnameformulier en de deelnamevoorwaarden te vinden. De wedstrijd loopt tot 1 mei 2016. De wedstrijd staat open voor iedereen. Kijkt u voor de deelnamevoorwaarden op www.halderberge.nl. De fotowedstrijd is een samenwerking tussen fotogroep West-Brabant, de Toeristische Initiatief Groep en de gemeente Halderberge.