Jan Akkermans stopt als wethouder en gaat met pensioen

In januari 2016 wordt Jan Akkermans 65 jaar. Voor hem een uitgelezen moment om in februari te stoppen als wethouder van de gemeente Halderberge.

Hij heeft dan een werkzaam leven van 50 jaar achter de rug waarvan 6 jaar als wethouder en 4 jaar als raadslid van de WOS.

Jan Akkermans: ‘ik vind dit een mooi moment om te stoppen. Ik heb er na de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 nooit een geheim van gemaakt dat ik de volle periode van 4 jaar waarschijnlijk niet af zal maken, maar dat ik zelf een moment kies om met pensioen te gaan. Dat moment is nu aangebroken. Ik kijk met voldoening en veel plezier terug op mijn periode als wethouder. Ik heb altijd geprobeerd om vanuit mijn hart de rol als bestuurder in te vullen en altijd gekeken naar welke mogelijkheden er zijn in plaats van uit onmogelijkheden te redeneren. Wat het beste is voor inwoners van Halderberge heeft voor mij altijd voorop gestaan.”

 

De WOS heeft een waardig opvolger voor hem gevonden, deze zal later op de dag door de partij bekend gemaakt worden.