Lancering nieuwe website onderdeel samenwerking gemeente en TIG

De lancering van de nieuwe toeristische website www.HartelijkHalderberge.nl maakt onderdeel uit van de afspraken tussen gemeente en TIG (Toeristische Initiatief Groep). De naam van de oude toeristische website was moeilijk vindbaar en het initiatief van één van de TIG leden om een nieuwe website op te zetten, kon dan ook op steun rekenen van de voltallige TIG en de wethouder recreatie & toerisme, Frits Harteveld.

De nieuwe site vervangt ook de uitkalender TipHalderberge en is operationeel vanaf 1 mei 2015. De site wordt beheerd door drie ondernemers uit Halderberge: onder aanvoering van Chris Visser-Koghee (Camping Park De Nieuwe Riet / Oud Gastel) samen met Cindy van Rijckevorsel (Sin-D / Oudenbosch) en Gert-Jan Houtepen (360reportages / Hoeven).
Naast de nieuwe toeristische site zijn in april de evenementenkrant 2015 en de nieuwste uitgave van de toeristische brochure verschenen. Ook de ommetjes, kleine wandelingen rond de kernen van Bosschenhoofd, Hoeven en Oud Gastel zijn vernieuwd. De verschillende uitgaven worden op de recreatief-toeristische bedrijven beschikbaar gesteld om mee te geven aan hun gasten: inwoners van Halderberge, recreanten en toeristen.

Wethouder Harteveld: ‘Halderberge is een prachtige gemeente met mooie bezienswaardigheden en monumenten, levendige evenementen en veel prachtige groene natuur. Ambassadeurschap begint bij onze eigen bedrijven en inwoners en de initiatieven die daar van de grond komen. Zo staat het weekend van Hemelvaartsdag weer in het teken van de Fietsvierdaagse in Hoeven en is het op 17 mei wederom Open Pleinen Dag in Oudenbosch. En niet te vergeten: de week van 2 tot en met 9 mei die in het teken staat van de watersport in de jachthaven van Oudenbosch met op 9 mei onder andere de komst van ambassadeur Pier de Poartere van Waterpoort. Kortom, voor ieder wat wils en daar mogen we terecht trots op zijn’.

Iedereen die geïnteresseerd is in wat er te doen is in Halderberge, of zelf informatie wil aanleveren, kan vanaf 1 mei terecht op de nieuwe toeristische site:
www.HartelijkHalderberge.nl