Loraine Delano uit Etten-Leur finalist Brildrager van het jaar.

Loraine Delano (52 jaar) uit Etten-Leur is finalist tijdens de Specsavers Brildrager van het Jaar-verkiezing. De brildraagster is één van de vijf genomineerden in de categorie 40-59 jaar. Op 1 juni maakt de jury, bestaande uit o.a. modeontwerpers Spijkers en Spijkers en Francisco van Benthum, de winnaars van de vier leeftijdscategorieën bekend. Zij ontvangen naast de eretitel ‘Brildrager van het Jaar’ een professionele fotoshoot én 1.500 euro.

 

Loraine is aangenaam verrast door de nominatie: “Ik vond het heel leuk dat er veel gestemd werd op mijn foto op de website www.brildragervanhetjaar.nl. Nu zit ik zelfs bij de laatste vijf van mijn categorie. Ik wil heel graag de titel Brildrager van het Jaar winnen. Mijn bril hoort echt bij mij. Dat wil ik graag aan iedereen laten zien!”

 

1.500 aanmeldingen, ruim 100.000 stemmen

Bijna 1.500 brildragers hadden zich aangemeld voor de zestiende editie van de Brildrager van het Jaar-verkiezing. Er zijn dit jaar maar liefst 100.000 stemmen uitgebracht. Voor het eerst is de wedstrijd onderverdeeld in leeftijdscategorieën:16-24 jaar, 25-39 jaar, 40-59 jaar en 60+. Per categorie bepaalt de professionele jury, bestaande uit modeontwerpers Spijkers en Spijkers en Francisco van Benthum en Specsavers’ Fashion Communication Advisor Nikki Hoevenaars, de winnaar. Joerie Offers, Retail partner van Specsavers Etten-Leur is enorm trots dat Loraine (52 jaar) uit Etten-Leur is doorgedrongen tot de laatste vijf: “De verkiezing is ontzettend populair. Dan is het extra leuk als een genomineerde uit onze regio komt. Ik wens Loraine heel veel succes!”

 

Naast de eretitel krijgen de winnaars een professionele fotoshoot en een geldbedrag van 1.500 euro.