Sjors Sportief & Sjors Creatief weer razend populair in Halderberge

Het sport- & cultuurstimuleringsproject ‘Sjors Sportief & Sjors Creatief’ in de gemeente Halderberge kende wederom een vliegende start. Vanaf de kick-off op 31 januari was het druk op de website www.sjorssportief.nl. Binnen een uur waren er 100 aanmeldingen, na één dag stond de teller al op ruim 200 inschrijvingen voor de kennismakingsactiviteiten. Inschrijven is nog het hele schooljaar door mogelijk.

Populair

Dansen, judo, scouting, hockey, lasergamen, paardrijden, turnen en tennis hadden binnen enkele minuten enorm veel inschrijvingen. Aan de creatieve kant waren muziek maken, boltaartjes maken, schilderen en musical heel populair. Kinderen krijgen het advies om de website www.sjorssportief.nl goed in de gaten te houden, want verenigingen bieden in verband met doorslaand succes nieuwe cursussen aan. Activiteiten die al vol zitten hebben vaak ook een wachtlijst. Bij voldoende animo mogen de kinderen die op de wachtlijst staan ook gewoon nog gaan ‘proeven’ aan de activiteit van hun eerste keus. Verder zijn er nog voldoende plaatsen voor vele activiteiten zoals badminton, judo, dansen en scouting.

Laagdrempelig

Samen met de stichting NSA maakt de gemeente Halderberge het mogelijk dat combinatiefunctionarissen de gymlessen aanbieden op verschillende basisscholen in de gemeente. In combinatie met het project Sportieve School maken de kinderen op school al kennis met verschillende takken van sport. Waarna ze via het programma van Sjors Sportief & Sjors Creatief bij de diverse verenigingen en organisatie, vaak gratis, kunnen instromen, zonder meteen lid te hoeven worden.

Inschrijven nog steeds mogelijk! Meer informatie?

Inschrijven kan het hele schooljaar nog. Meer informatie is te vinden op de website www.sjorssportief.nl of stuur een e-mail naar info@sjorssportief.nl