Uitreiking Cultuurprijzen Halderberge

Op zaterdag 10 oktober vindt vanaf 20.00 uur de uitreiking van de Cultuurprijs Halderberge plaats in Party- en Congrescentrum ’t Veerhuis in Oud Gastel. Vanaf 1 september tot 1 oktober heeft iedereen kunnen stemmen op de genomineerden voor de Cultuurprijs: Heemkundekring Het Land van Gastel, kunstenaar Adrie Legierse en Vliegend Museum Seppe. De Cultuurprijs Halderberge wordt uitgereikt door wethouder Jan Paantjens.

 

Niet alleen de winnaar van de Cultuurprijs wordt bekend gemaakt, ook de winnaars van de aanmoedigingsprijs en de Jeugd Cultuurprijs worden in het zonnetje gezet, te weten de Gidsen van Saint Louis en Tom Veeke. Tenslotte kunnen we nogmaals genieten van de top drie van Halderbergs Talent: Sabine van Poeijer (St. Joannesschool, Claire Peeters (St. Joannesschool) en Yza Kruf en Djil Blokland (basisschool De Linde)

 

Als mensen het leuk vinden om naar de afsluitingsavond van de Cultuurmaand en de uitreiking van de Cultuurprijs Halderberge te komen, dan zijn ze van harte welkom. Zij kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar m.otten@halderberge.nl.