Werkzaamheden water en gasleiding in Beatrixlaan en omgeving

Aannemer Joulz voert in opdracht van Brabant Water en Enexis werkzaamheden uit aan de water- en gasleidingen. In het totaal wordt er ongeveer 3,6 kilometer aan leidingen vervangen aan de noordzijde in Oudenbosch. Om de overlast in uw wijk te beperken worden deze werkzaamheden gecombineerd uitgevoerd.

Wat gaat er gebeuren?

Begin april 2015 starten de werkzaamheden in de Beatrixlaan en omgeving. Ook zullen werkzaamheden plaats vinden in de straten Julianalaan, Wilhelminaplein, Thorbeckestraat, Burgemeester Teijssenstraat, Hemiksemstraat, Timberwolfstraat, Kempenaarstraat, Drimmelaarstraat, Boeierstraat, Praamstraat, Heudestraat, Schuitevaarstraat en de Strijmondlaan.

Waarom worden de leidingen vervangen?

Het water- en gasleidingnet in genoemde straten is grotendeels in de jaren zestig aangelegd en daarom aan vervanging toe. In enkele gevallen worden de aansluitingen van water en gas bij u in de meterkast(put) vervangen. De bestaande gasmeters worden omgewisseld voor intelligente “slimme” meters. Op deze manier kan er ook in de toekomst altijd vers water en betrouwbare energie bij u geleverd worden.

Inloopavond op 25 maart 2015

Vooraf aan deze werkzaamheden zal Brabant Water samen met Enexis, een informatieavond organiseren voor de bewoners in bovengenoemde straten. De gemeente Halderberge zal hierbij ook aanwezig zijn.
U bent vanaf 19.30 uur tot 21.00 uur van harte welkom in Fidei et Arti aan de Pastoor Hellemonsstraat 1 in Oudenbosch. Op deze inloopavond krijgt u als bewoner de kans om vragen te stellen aan Brabant water en Enexis over deze werkzaamheden. U kunt hier naast algemene informatie de actuele planning van de werkzaamheden in uw straat of wijk inzien. Wanneer er daadwerkelijk gestart wordt met de werkzaamheden wordt u  vooraf per brief geïnformeerd.

Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden?

Actuele informatie over de voortgang en planning van de werkzaamheden vindt u op de website:www.enexis.nl/actueel en- of www.brabantwater.nl

Bron: gemeente Halderberge