WOS wisselt van wethouder

Jan Akkermans, wethouder van de WOS gaat vanaf februari 2016 met pensioen. Afgelopen maanden is een zorgvuldige procedure gevolgd om de beoogde opvolger te selecteren. Hans Wierikx is door het WOS- bestuur naar voren geschoven als de beoogde nieuwe wethouder. Wij verwachten dat de wethouderwissel in de raadsvergadering van 4 februari 2016 plaats kan vinden.
Het bestuur en de fractie van de WOS hebben al enige tijd rekening gehouden met het feit dat wethouder Jan Akkermans met pensioen gaat. De WOS is blij met de inzet van wethouder Jan Akkermans en zijn actieve rol in de afgelopen jaren. De WOS neemt met goede gevoelens afscheid van de wethouder en respecteert zijn keuze.
Hans Wierikx is afgelopen jaren actief geweest in het bestuur en achter de schermen van de WOS. Hij is geen onbekende in het verenigingsleven in Oud Gastel en Stampersgat. Hij is van beroep interimmanager en heeft veel kennis van veranderprocessen en het opstellen en uitvoeren van grote nationale en internationale projecten. Eigenschappen die voor de huidige bouwplannen in alle kernen goed van pas gaan komen.
Hans Wierikx heeft aangegeven komende maand eerst kennis te willen maken met de diverse fracties van de gemeenteraad. De fractievoorzitter Anita Olsthoorn zal hem daarin vergezellen. Het bestuur, de fractie en de vertrekkende wethouder zien in Hans Wierikx een waardige opvolger.
De fractie en bestuur van de WOS